Velkommen

Institut for Virksomhedsledelse er del af Aarhus BSS, et af de fire fakulteter på Aarhus Universitet, og har den anerkendte Triple Crown-akkreditering fra AACSB, AMBA og EQUIS. Instituttet ledes af institutleder Jacob Kjær Eskildsen og danner arbejdsplads for cirka 160 forskere, ph.d.-studerende, forskningsassistenter samt 27 administrative medarbejdere.

Instituttet både underviser og forsker i marketing og organisation. Vores forskning og uddannelser har et stærkt internationalt fokus.

Et erklæret mål for instituttet at foretage forskning af højeste kvalitet. Vi prioriteter udgivelse af vores forskning i førende akademiske tidskrifter og ved anerkendte konferencer meget højt.

Vi vægter desuden kommunikation med erhvervslivet, de politiske beslutningstagere og samfundet i en bredere forstand højt.

Vi deler vores viden med et bredt publikum på seminarer, konferencer, workshops og i medierne. Vores medarbejdere deltager ofte som talere ved diverse konferencer. De er derudover i tæt kontakt med industrien og forskere i ind og udland.

Institut for Virksomhedsledelse er en international arbejdsplads med mere end 17 forskellige nationaliteter, der arbejder og forsker sammen.

Uddannelse

Instituttet tilbyder en lang række af kurser og uddannelser på alle akademiske niveauer:

• Bachelor
  • HD