17.02.2014 | ICOA, Knowledge exchange

ICOA bidrager til Erhvervsstyrelsens rapport om Big Data

ICOA har bidraget til rapporten ”Big data som vækstfaktor i dansk erhvervsliv”, der er udgivet af Erhvervsstyrelsen d.12.februar 2014.

29.01.2014 | ICOA, People , Announcements

40 år i tværfaglighedens navn

Tidligere rektor og dekan på Handelshøjskolen i Aarhus, professor Børge Obel fejrer 1. februar 40 års jubilæum som ansat i staten. Fokus er uændret - det samme er gejsten.

27.11.2013 | DESIGN-EM, Conference, ICOA

Stor interesse for konference om organisering af hospitalers akut afdelinger

I løbet af få uger har 150 tilmeldt sig konferencen ”Organisering af fælles akutmodtagelser”, der foregår mandag 2. december. Konferencen vil belyse, hvordan behandlingskvalitet, ressourceforbrug og omkostninger bliver påvirket af, hvordan en akut afdeling organiseres.

24.10.2013 | ICOA, Research news

2,2 millioner til forskning i entreprenørskab

En gruppe forskere fra Aarhus Universitet og Aalborg Universitet har fået en bevilling på 2,2 millioner kroner til forskningsprojektet ”Entreprenørskab for vækst”.

Foto: Jesper Rais/AU Kommunication

02.09.2013 | People , DESIGN-EM

Videnskabelig assistent ved ICOA

Ved Interdisciplinary Center for Organizational Architecture (ICOA), School of Business and Social Sciences, er en tidsbegrænset stilling som videnskabelig assistent ledig til besættelse snarest muligt og indtil 31. december 2013.

05.08.2013 | People , DESIGN-EM, Health and disease

Kandidat søges til ErhvervsPhD

Har du lyst til at arbejde i dybden med Big Data i en vækstvirksomhed?

Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation

10.07.2013 | DESIGN-EM, Research news, Health and disease

Hvordan skal sygehusenes akutmodtagelser organiseres?

Forskere fra Aarhus Universitet går sammen om at undersøge, hvordan akutmodtagelserne skal organiseres. Akutmodtagelserne er et centralt element i fremtidens sundhedsvæsen, der er under pres for at levere højere kvalitet for færre midler, som del af den massive investering på 40 mia. kr. i fremtidens sygehuse. Formålet med samarbejdet er at…

04.06.2013 | Research news, Knowledge exchange, Aarhus BSS

ICOA har sat AU på Big Data-verdenskortet

Som arrangør af en stor, deltagerdrevet konference i Paris har BSS-centeret ICOA markeret sig stærkt internationalt på en af de mest omsiggribende trends: Big Data og dens implikationer for organisationer. Det handler om at tage initiativet og skabe et stærkt netværk, siger centerleder Børge Obel.

15.05.2013 | Open House, Seminar

Veloverstået AU Herning-arrangement om Fremtidens Hospital

Cirka 65 interesserede var onsdag den 15. maj mødt op på AU Herning for at høre de teoretiske og praktiske oplæg om Fremtidens Hospital. Arrangementet var en del af Herning100. Se billeder fra dagen her.

17.04.2013 | People , ICOA

Børge Obel ny formand for styregruppen i DEFF

Professor Børge Obel er udpeget som formand for den nye styregruppe ved Danmarks Elektroniske Fag- og Forskningsbibliotek (DEFF). DEFF arbejder for at udvikle og opdatere biblioteker på danske vidensinstitutioner til gavn for forskere, undervisere og studerende.

Viser resultater 1 til 10 ud af 14

1 2 Næste