Presseinvitation til konference om madkultur: Kvalitet og madkultur – viden og tendenser

Madkulturen, MAPP Centret og Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet inviterer til konference i Bella Center 26. november 2014, kl. 9.30-15.30.

2014.11.12 | Julia Rolsted Stacey

Emnet er vores madkultur, som belyses af madspecialister fra ind- og udland. Oplæggene vil blandt andet
komme med bud på: hvor madkultururen er på vej hen, hvilken rolle fødevareprodukter og kvalitet betyder for
glæden ved at spise, og hvor Danmark står i et internationalt perspektiv, når det gælder madkultur,
fødevarekvalitet, innovativ madlavning og avanceret spisekultur. Desuden afsløres en ny undersøgelse af
danskernes madkultur og præferencer i forhold til kvalitet, som er foretaget af Madkulturen i samarbejde med
MAPP Centret, Aarhus Universitet.

Oplægsholdere

  • Direktør Judith Kyst, Madkulturen; løfter sløret for ny undersøgelse af danskernes madkultur.
  • Professor Paul Rozin, University of Pennsylvania; om mad og nydelse.
  • Fødevareminister Dan Jørgensen, om sin vision for fremtidens madkultur.
  • Jacob Grønlykke, Løgismose; hvordan man kan lykkes med kvalitet i en fødevarevirksomhed.
  • Jesper Uggerhøj, Irma; hvordan detailhandlen kan bidrage til at fremme kvalitet og madkultur i samarbejde med fødevareproducenter og kunder.
  • Professor Klaus G. Grunert, MAPP, Aarhus Universitet; om kvalitet.
  • Professor Derek Victor Byrne; forbrugerens sind og sanser.
  • Professor Tino Bech-Larsen; hvordan man måler madkultur.

Se program for hele dagen her.

Kontakt

Kontakt os for tilmelding og interviewaftaler med oplægsholderne:
Sofia Zafirakos (Madkulturen)
M: 2154 8220
E: sofia@madkulturen.dk

Julia Rolsted Stacey (Aarhus Universitet)
M: 2331 0666
E: stacey@au.dk

Events