Latest Events

MAPP-Konference 2016

Markedsføring af wellness i fødevaresektoren

Sund spisning lyder for mange som noget med næringsstoftabeller, kedelig mad og løftede pegefingre. Men det er meget mere end det.

Forskere og praktikere fortalte om, hvilken rolle sundheds- og ernæringsanprisninger spiller for forbrugernes valg, når wellness er mere end bare sundhed.

Her kan du se materiale og fotos fra konferencen

NCCR 2016

The 4th Nordic Conference on Consumer Research took place 18-19 May 2016 and was hosted by the Department of Management at Aarhus University.

MAPP Conference 2015

Food and Identity

The annual MAPP Conference took place 25 November 2015 at Comwell Kongebrogaarden in Middelfart.

Presentation slides from the conference

Photos from the conference

MAPP Workshop 2015

Food co-creation: product authenticity and household experiences from farm to fork

The 12th International MAPP Workshop took place 19-20 May 2015 and focused on product-household co-creation of experiences in shopping for products and preparing meals, and the various meanings that food authenticity can take in this co-creation process.

See more about the workshop

Kvalitet og madkultur konference

Hvad vi spiser, og hvordan vi spiser, har en væsentlig effekt på vores velvære og livskvalitet.

MAPP Centret sammen med Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet og Madkulturen inviterede den 26. november 2014 til konference, hvor disse spørgsmål blev diskuteret, og centrale aktører kom med forskningsbaserede bud på, hvor madkultur og fødevarekvaliteten bevæger sig hen.

Download præsentationer fra konferencen

International Food Marketing Research Symposium

MAPP co-hosted the 2014 International Food Marketing Research Symposium together with Institute of Food Products Marketing from St. Joseph’s University, Philadelphia.

The conference took place at Aarhus University 19-20 June 2014.

See photos from the event

Read more about the symposium