Formål med forsøget

Information til deltagere i Be FOCuSed

Om forsøget

Forsøget er styret af Aarhus Universitet og er del af et større EU-projekt. Vi samarbejder med Vrije University Amsterdam og har brug for 500 forsøgspersoner fra henholdsvis Danmark og Holland. Forsøget får økonomisk støtte fra Seventh Framework Programme of the European Commission. Data fra dette forsøg kan blive delt med andre forskere indenfor EU.

Formål med forsøget

Aarhus Universitet har udviklet forskellige online workshops omkring mad, aktiviteter om maden og bæredygtighed. Formålet ved dette forsøg er at undersøge, hvordan folk oplever disse online workshops. Vi ønsker at finde ud af, om folk finder workshoppene brugbare. Målet med forsøget er at udvikle værktøjer, som kan hjælpe folk med at ændre deres adfærd omkring mad og bæredygtighed.

Det er vigtigt for os at vide, hvordan folk bruger workshoppene, og at kende folks erfaringer med at bruge dem, således at workshoppene kan forbedres. Vi ønsker også at finde ud af på, hvilke type mennesker disse workshops har den bedste effekt. Vi vil for eksempel gerne vide, hvilke individuelle forskelligheder og personlige faktorer, herunder fysisk og psykisk velvære, som har en effekt. Ved hjælp af denne information kan vi bedre vide hvilke folk der vil have gavn af disse workshops i fremtiden.

Vi søger mennesker med og uden symptomer på depression. Dette skyldes, at en trist stemning kan påvirke ens adfærd, og derfor ønsker vi også at vide, om disse problemer påvirker brugen, brugeroplevelsen og anvendelsen af vores online workshops.