Beyond Social

Program - 29. oktober 2015

Oplægsholdere

Pernille Geneser, Bestseller

Digitale forretningsmodeller

Pernille Geneser vil fortælle om, hvordan hun som CIO hos BESTSELLER analyserer muligheder og udfordringer i de nyeste IT trends, herunder digitale forretningsmodeller. I 2014 etablerede BESTSELLER fx et nyt B2B centrum i Amsterdam. Hør hvordan BESTSELLER IT har grebet det an, og hvilke læringer der er kommet ud af det.

Guilla Ridgewell, Grundfos

Strategiske veje for corporate social media

Guilla Ridgewell vil fortælle om hvordan sociale medier konstant forandrer sig og hvordan Grundfos forsøger at håndtere dette vilkår. Grundfos lancerede i 2013 et Facebook branding projekt, men overvejer netop nu projektets fremtid. Hør hvordan Grundfos udforsker nye veje for corporate brug af sociale medier.

Konference om sociale medier

BeyondSocial 2015 sætter fokus på hvordan danske virksomheder aktuelt udforsker digitale informationsteknologier og specielt udnytter sociale medier.  Fire skarpe oplægsholdere giver dig et strategisk blik på IT trends, på ekstern og intern brug af sociale medier, og på hvordan glæde bliver en afgørende driver på moderne arbejdspladser.

Agnethe Løkke Madsen, Visiolink

Den sociale samarbejdsplatform

Agnethe Løkke Madsen vil fortælle om hvordan hun i rollen som Head of Customer Care har implementeret Podio i Visiolink.  Hør hvordan Podio sikrer gennemsigtighed mellem systemer og afdelinger som social samarbejdsplatform, og hvordan tilgængelighed af viden og data hjælper Visiolink til at effektivisere workflows og understøtte en kultur, hvor kunden er i centrum.

Louise Opprud Jakobsen, InnovationLab

Happiness in new ways of digital working

Louise Opprud Jakobsen er Innovation Labs hjernenørd – det meste af hendes tid, og den største fagkærlighed har hun dedikeret til hjernevidenskaben om high performance. Hun vil i oplægget fortælle mere om hvordan glæde bliver en af de vigtigste drivere på den moderne arbejdsplads.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er den 27. oktober!

Det er gratis at deltage i konferencen

Tid og sted

Konferencen finder sted på:

Aarhus BSS
Fuglesangssalen
Fuglesans Allé 4
8000 Aarhus C
Den 29. oktober
Klokken 15.00-18.00

Hvorfor deltage i Beyond Social?

Konferencen henvender sig til studerende og professionelle der ønsker at blive skarpere på, hvordan virksomheder  udforsker og udnytter moderne informationsteknologier. 

 

 

 

Arrangør

Konferencen er arrangeret af Lars Haahr. Lars forsker i virksomheders brug af sociale medier og underviser på kandidatuddannelsen i ITKO – IT, kommunikation og organisation kandidat.au.dk/informationsteknologi.

Konferencen støttes af

Kontakt

Lars Haahr                                                  
Studielektor                                     
Institut for Virksomhedsledelse          
Bartholins Allé 10
bygning 1323, 228
DK-8000 Aarhus C

larshaahr@mgmt.au.dk
Mobil: 5166 6408