Nu rekrutteres næste årgang til den populære Commercial and Retail Management cand. merc. linje på Aarhus BSS

På det virtuelle Åbent Hus arrangement den 4. februar kan bachelorstuderende høre mere om de mange positive erfaringer fra linjens første år

2021.02.02 | Pernille Kallehave

Torsdag d. 4. februar 2021 fra kl. 13.15-18.00 afholdes dette års informationsmøde for bachelorer, som ønsker at vide mere om de forskellige cand.merc. kandidatuddannelser på Aarhus BSS. Dette er en unik mulighed for de studerende for at søge information om, hvilken retning der skal præge deres sidste uddannelsesår. 

Til dette års informationsmøde vil linjekoordinator Birger Boutrup Jensen præsentere Commercial and Retail Management linjen sammen med to nuværende studerende. Birger vil bl.a. gøre status over linjens succesfulde start med udgangspunkt i de mange positive tilbagemeldinger fra studerende såvel som gæsteforelæsere efter første semester.

De studerende kan til arrangementet deltage i tre online oplægsrunder, hvor de kan blive inspireret og blive klogere på deres fremtidsudsigter. Derudover står nuværende studerende også klar til at fortælle nærmere om de specifikke linjer, som de selv er en del af. Efterfølgende afholdes en messe, som, grundet COVID-19, også afvikles online. Her kan de studerende få uddybet eventuelle spørgsmål og generelt lære mere om linjerne. 

Programmet kan der læses mere om her: https://studerende.au.dk/studier/fagportaler/businessadm/studievejledning/studievejledningen-for-erhvervsoekonomi-og-erhvervsjura/informationsmoede-om-erhvervsoekonomiske-kandidatuddannelser/program-for-oplaegsrunder/ 

Education news