2020.04.02 | Research news

Ny kundeanalyse: Hvordan påvirker Coronakrisen kunders holdning til Smart Home produkter?

Et spørgsmål, som mange stiller sig i disse dage er, om der er tale om varige forandringer eller om vi hurtigt vender tilbage til business-as-usual?

2020.03.31 | Research news

Familien Smart med i forskningsprojekt

Idenyt har udstyret en familie med Smarthome produkter. Lektor Marco Hubert følger familien og dens oplevelser med at leve i et smart hjem

FOTO: Louis Hansel on Unsplash

2019.11.12 | Research news

Taber danske virksomheder kampen om det Smarte Hjem?

Store internationale virksomheder dominerer i dag Smart Home-markedet. Danske virksomheder går glip af værdifulde kundedata og udviklingsmuligheder. Forskere fra Aarhus Universitet giver i en Master Class virksomhedsledere et bud på, hvordan danske virksomheder kan forstå og ruste sig til det nye marked.

2019.10.02 | Research news

FORSKNING: Smart Home – kunder og marked

Lektor Marco Hubert har analyseret kunders holdninger og erfaringer i Danmark, Norge og Tyskland. Læs her de første resultater af hans undersøgelse, og hør hans præsentation.

2019.03.29 | Research news

VELKOMMEN TIL SMART HOME PROJEKTETS NYHEDSBREV

Tak fordi du har meldt dig til vores nyhedsbrev. Vi vil derfor løbende sende dig nyt om, hvad der sker i projektet, de seneste forskningsresultater og inspirerende virksomhedscases.

2019.03.08 | Research news

Smart Home forløb giver strategisk afklaring og kundeindsigt

Niko Home Control har nu et klarere billede af både egen rolle i markedet og kundernes forventninger

2018.03.20 | Research news

Et hus er en datacentral

Hjemmets fire vægge er fremover en direkte kommunikationskanal mellem beboerne og fremtidens leverandører. Med støtte fra Industriens Fond stiller et nyt forskningsprojekt på Aarhus BSS skarpt på denne digitale udfordring for byggebranchen

I dag er et hus ikke bare et fysisk produkt. En bygning er i lige så høj grad en interaktiv, digital informationstjeneste, data leverandør og kommunikationskanal.

2018.01.24 | Research news

Fem millioner kr. til nyt projekt om digitale forretningsmodeller

Industriens Fond har bevilget midlerne til projektet Smart Home på Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS.