Få adgang til den nyeste viden

Det er vigtigt for Industriens Fond og projektets partnere (Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS og Alexandra Instituttet), at så mange virksomheder som muligt får adgang til den nye forskningsbaserede viden, som bliver udviklet i regi af projektet.

Vi har derfor udviklet en fleksibel pakke af tilbud til virksomheder.

Præsentation af forskningsresultater

1. Introduktionskursus hvor forskerne præsenterer deres forskningsresultater. Kurset kan tages alene eller fungere som introduktion til Living Lab Udviklingsforløbet.
  2. Videobaseret introduktionskursus med præsentation af forskning – klar 1.3.2020. Interesseret så tilmeld dig venligst vores nyhedsbrev eller kontakt projektleder Pernille Kallehave
  3. Skræddersyet præsentation af forskning i din virksomhed. Kontakt Pernille Kallehave
  4. Vi formidler løbende vores insights og resultater via vores nyhedsbrev, på twitter og Linkedin og her på webben.

Udviklingsforløb: Smart Home Living Labs

Deltagelse i åbent Living Lab forløb marts-april 2020 (forudsætter at 10 virksomheder tilmelder sig. )

Skræddersyet virksomhedsforløb. Kontakt Strategic Designer, Jørgen Rasmussen, Alexandra Instituttet.

Videobaseret udviklingsforløb med interaktive webinars er under udvikling og lanceres 1.3. 2020. Kontakt Strategic Designer, Jørgen Rasmussen, Alexandra Instituttet.

App: Test din virksomheds digitale modenhed

Til marts er vi klar med et særligt tilbud til ledere i virksomheder, der går ind i Smart Home markedet. Via en webbaseret app vil lederen blive ført igennem en række spørgsmål, der vil afdække virksomhedens digitale modenhed. Lederen vil få en tilbagemelding på, hvor digitalt moden virksomheden er. Lederen vil også få nogle bud på, hvor der kunne ligge nogle udfordringer og udviklingsmuligheder ift. at styrke virksomhedens digitale parathed.

Ønsker du at høre mere om denne app, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du opdateret.

Afsluttende rapport og konference

Projektets resultater vil blive præsenteret i en samlet rapport, der vil blive uddelt på den afsluttende konference 17. september 2020.

Smart Home Projekt på Aarhus BSS Dennis fra Uggerly præsenterer nogle af deres løsninger de har fået gennem projektet.