Welcome to the MAPP Centre – Research on Value Creation in the Food Sector for Consumers, Industry and Society
We do research on the development, marketing and distribution of foods and the societal impact of the food sector. Come back for news on our research, new publications and events.
2021.01.21 | Events
Danskernes forbrug af snacks, søde sager og kød er på programmet, når forskere fra MAPP Centret og Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet præsenterer en række nye undersøgelser på fødevareområdet. Det sker på et webinar den 4. marts, hvor alle interesserede er velkomne.
2021.01.21 | Research news
A new study from Aarhus University shows that almost a third of the Danes have reduced or stopped their meat consumption. Among these are, in particular, people with higher education, people in larger cities, women and young people.
2020.12.22 | Research news
I et pilotprojekt finansieret af det europæiske fødevareinitiativ EIT Food undersøger forskere fra blandt andet MAPP Centret ved Aarhus Universitet, om det er muligt at styrke forbrugernes tillid til de fødevarer, de spiser. Det sker ved hjælp af et initiativ kaldet Citizen Science, hvor forbrugerne inddrages i forskningen.