Introduction

Welcome to the MAPP Centre – Research on Value Creation in the Food Sector for Consumers, Industry and Society

We do research on the development, marketing and distribution of foods and the societal impact of the food sector. Come back for news on our research, new publications and events.


MAPP News

2021.03.10 | Research news

Significant difference in the Danes' willingness to reduce meat consumption

Among Danish consumers, there is a general tendency to eat less meat, but it varies significantly among different types of consumers. A new report from the MAPP Centre at Aarhus University shows the variations.

2021.03.09 | Research news

Mange faktorer påvirker forbrugernes valg af sundere fødevarer

Skal forbrugernes valg af fødevarer drejes i en sundere og mere klimavenlig retning, så er det afgørende at forstå, hvorfor vi forbruger, som vi gør. Det blev mere end 200 webinar-deltagere klogere på den 4. marts, hvor den nyeste viden på området blev præsenteret af forskere fra Aarhus Universitet.

2021.03.09 | Research news

”Lavt fedtindhold” og ”Højt fiberindhold” kan både vejlede og give misforståelser

Når et fødevareprodukt er mærket med ”Lavt fedtindhold” eller ”Højt fiberindhold”, kan det hjælpe os til at tage et sundere valg, men det kan også få os til at opfatte et produkt som sundere, end det egentlig er. Forskere fra MAPP Centret ved Aarhus Universitet kaster lys over dilemmaet i en ny undersøgelse af de danske forbrugeres reaktion på de…