Aarhus University logo
Det er paradoksalt, da et af kostrådene lyder, at vi skal erstatte en stor del af det dyre kødforbrug med billigere bælgfrugter. Det finder vi dog…
The MAPP Conference takes place 19 April under the heading 'The Future of Sustainable Food Labelling'. The focus of this year's MAPP conference,…
En mands visioner og skelsættende dagsorden på fødevareområdet for 30 år siden blev udslagsgivende for, at der blev oprettet det første center i…
Den 5. april præsenterer forskere fra Aarhus Universitet den nyeste viden om fødevarekvalitet og forbrugeradfærd, og emner som madspild, klima- og…
Sundheds- og ernæringsanprisninger har ikke den store betydning, når vi køber slik, chips, kage og andre snack-produkter, for så har vi allerede…
En halv madpakke. En bolle, der kun er taget én bid af. En hakkebøf, som ikke smagte junior alligevel. Børnefamilier smider mere mad ud end…
”CO2 neutral, climate footprint, kompenseret med klimakreditter, klimasmart, klimakontrolleret.” Klimavenlighed sælger. Men kan vi forbrugere…
De to datomærker, ”bedst før” og ”sidste anvendelsesdato” betyder noget forskelligt. Er et produkt mærket med bedst før, kan det ofte også anvendes…
Eksternt link: Nyt forskningsprojekt med Aarhus Universitet i spidsen skal undersøge, om aftensmaden bliver grønnere, når familiens store børn…
Prof. Jessica Aschemann-Witzel from the MAPP Centre has received grants for the projects ‘Research on Risk Communication and Stories (RORCAS)’ and…
Page 1 of 21.