Aarhus University logo
Consumers reward sustainable goods and initiatives from companies, so no matter where a company sells its goods, it makes sense to highlight…
I en tid, hvor sundhed og bæredygtighed er i fokus, er det vigtigt at se på, hvordan vi kan forme de kommende generationers kostvaner og samtidig tage…
En gruppe forskere fra Aarhus Universitet har netop startet et projekt, hvor de vil undersøge, hvordan forbrugerne forstår og vælger mindre…
Hvorfor vælger og fravælger vi de fødevarer, som vi gør, og hvordan kan vi ændre vores adfærd? Det og meget andet havde over 70 nysgerrige deltagere…
Det er paradoksalt, da et af kostrådene lyder, at vi skal erstatte en stor del af det dyre kødforbrug med billigere bælgfrugter. Det finder vi dog…
The MAPP Conference takes place 19 April under the heading 'The Future of Sustainable Food Labelling'. The focus of this year's MAPP conference,…
En mands visioner og skelsættende dagsorden på fødevareområdet for 30 år siden blev udslagsgivende for, at der blev oprettet det første center i…
Den 5. april præsenterer forskere fra Aarhus Universitet den nyeste viden om fødevarekvalitet og forbrugeradfærd, og emner som madspild, klima- og…
Sundheds- og ernæringsanprisninger har ikke den store betydning, når vi køber slik, chips, kage og andre snack-produkter, for så har vi allerede…
En halv madpakke. En bolle, der kun er taget én bid af. En hakkebøf, som ikke smagte junior alligevel. Børnefamilier smider mere mad ud end…
Page 1 of 15.