Samarbejder

Et tæt samarbejde mellem erhvervslivet og forskningsverdenen skaber i vores øjne sammenhæng mellem viden og best practice. Derfor samarbejder vi gerne med andre, som også arbejder for eller med Små og Mellemstore Virksomheder. Målet er at hjælpe til med fortsat at skabe udvikling og vækst i danske SMV'er.  

Pt. samarbejder vi med:

3600 Sprint som til dagligt arbejder med strategiprocesser i danske SMV'er.
De indgår i teamet bag en del af centrets forskningsprojekter, hvor de bl.a. bidrager til udvikling af værktøjer  og screening af ledelsen i de deltagende virksomheder. Ligesom de står for en del af den løbende udvikling og sparring med deltagerne.  

Gejst/Studio er et strategisk digitalt bureau i hjertet af Aarhus, som hjælper virksomheder med at navigere strategisk i en foranderlig verden, ved at oversætte menneskelig indsigt til engagerende digitale løsninger. Gejst/Studio bidrager særligt med digital strategisk faglighed til udvikling af projekternes screeningsværktøjer samt udvikling og afvikling af sprintforløb for de deltagende virksomheder.

EGN Netværk Danmark er Danmarks største professionelle netværk, herunder også grupper særligt målrettet SMV'er. Målet med samarbejdet med EGN er sammen at udbrede aktiviteter og dele viden med relevans for SMV'er.