News

2020.10.30 | Research news

2.9 million grant for Alice Grønhøj

Associate Professor of Management Alice Grønhøj has received a DKK 2.9 million grant from Independent Research Fund Denmark. She will investigate how teenagers and young people may act as catalysts for more sustainable food patterns.

2020.08.05 | Seminar

EIT Food online course on understanding food labels

Learn how to interpret food labels so you can make informed food choices and buy food that supports your health and wellbeing.

2020.07.01 | Research news

Fællesskab kan motivere mænd til at spise sundere

Hvis mænd over 55 år skal spise sundere, så kan samvær omkring maden i form af madlavnings- og spisefællesskaber være en del af løsningen. Det viser en ny undersøgelse, som Institut for Fødevarer og MAPP Centret ved Aarhus Universitet står bag.

2020.07.01 | Research news

Erhvervsskoleelever vil gerne spise sundere, men mangler værktøjerne

En del af de danske erhvervsskoleelever vil gerne spise sundere, men de mangler viden og kompetencer i forhold til mad - såkaldt ”food literacy” - for at nå i mål. Det er én af konklusionerne i en ny undersøgelse fra MAPP Centret ved Aarhus Universitet.

2020.06.29 | Research news

Vi undervurderer eget forbrug af slik og chips

Vi er godt klar over, at vores eget forbrug af slik og chips er for højt - men vi mener hver især, at vores eget forbrug er lavere end andre danskeres forbrug. Det viser en ny undersøgelse foretaget af MAPP Centret og Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet, der stiller skarpt på udviklingen i portionsstørrelser af slik og chips i Danmark.

2020.06.18 | Research news

New EIT Food project - Consumer attitudes towards healthier processed meat products

As consumers are increasingly shifting towards healthier lifestyles and diets, the demand for healthier meat products is equally increasing.

2020.06.10 | Research news

How do consumers respond to sustainable packaging?

Aarhus University focuses on developing sustainable packaging solutions for food. In a new research project, the MAPP Centre will be involved in investigating how consumers respond to sustainable packaging.

2020.06.04 | Knowledge exchange

Bæredygtighed er svært i praksis

Vi forbinder bæredygtighed med fødevarer, og vi vil gerne spise mere bæredygtigt - men vi køber kun i beskedent omfang bæredygtige fødevarer. Det er et af resultaterne i den nye DCA-rapport ”Kvalitetsindeks 2019”, som er udarbejdet af forskere fra MAPP Centret ved Aarhus Universitet.

Polymeros Chrysochou

2020.03.13 | People

Newly appointed professor at Department of Management

We are happy to announce that Polymeros Chrysochou has been appointed professor from 1 March 2020.

2020.02.17 | Research news

Barrierer og potentialer for at udbrede Det Økologiske Spisemærke

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning, der viser andelen af økologi på et spisested. Mærkningsordningen har allerede gjort sit indtog i de offentlige køkkener, men de private spisesteder lader vente på sig. AU-forskere har undersøgt barrierer og potentialer for at udbrede Det Økologiske Spisemærke

Showing results 1 to 10 of 182

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next